Nana Honkasalo

09 2340 5107, 050 409 0136
hetu.saarinen@evl.fi

Partioasiat

Seurakunnat toimivat usein taustayhteisönä partiolippukunnille. Lippukunnat organisoituvat kukin omalla tavallaan. Niiden tekemä kasvatustyö on tärkeä osa seurakuntien alueella toimivaa nuorisotyötä.

Seurakunnat asettavat partioasioiden koordinaattoriksi työntekijän, jota kutsutaan Sepoksi.

Hiippakunnallisella tasolla partioasioita koordinoivat Seppomestarit Hetu Saarinen, Nana Honkasalo ja Sanna Ahjosaari.

Etsi oma lippukuntasi seurakuntasi sivuilta tai Suomen Partiolaiset ry:n partiohaun kautta.

Partiolaisten viikoittaiset kokoontumiset perustuvat partio-ohjelmaan, joka on kehitetty 7–21-vuotiaille. Partioon voi liittyä aikuisenakin, sillä aikuisen rooli on tukea lasten ja nuorten toimintaa eri tavoin osallistumalla