Koulutukset ja tapahtumat

Helsingin hiippakunnan tiedot koulutuskeskuksen sivuilla:

Lisätietoa koulutuskeskuksen hallinnoimista koulutuksista:

Tulossa

Synodaalikokous 2018

Helsingin hiippakunnan vuoden 2018 synodaalikokouksen teema on missio. Synodaalikokous on hiippakunnallinen pappeinkokous, jossa käsitellään ajankohtaisia teologisia teemoja.

Näet synodaalikokouksen tarkemmat tiedot sekä pääset ilmoittautumaan synodaalikokoukseen täältä.

Mukaan Lape-hankkeeseen!

Pääkaupunkiseudun kunnat ja HUS sekä joukko alueen järjestöjä ja korkeakouluja lähtee kehittämään lasten ja perheiden palveluja osana hallituksen Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma LAPEa. Lapsen paras - yhdessä enemmän -hankkeessa tehdään yhteistyötä laajalla rintamalla ja palveluja kehitetään kuntien, järjestöjen, seurakuntien ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteena on lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin sekä heidän omien voimavarojensa vahvistaminen. Lasten, nuorten ja perheiden osallistumista palveluiden suunnitteluun tuetaan.

Uudellamaalla on kaksi LAPEa: Lape PKS, josta löytyy tietoa www.socca.fi sekä LAPE Uusimaa, josta löytyy tietoa www.lapeuusimaa.fi

Seurakunta mukaan!
Parhaiten LAPE: en pääsee mukaan osallistumalla yhteiskehittämispäiviin, joista löytyy tietoa http://www.socca.fi/kehittaminen/lapsen_paras_-_yhdessa_enemman_-hanke

Apua lapsivaikutusten arviointiin!
Ole yhteydessä muutosagentti Tiina Turkian tiina.turkia@hus.fi

Seurakunta välittäjänä heille, joiden ääni pitäisi saada kuulumaan LAPEssa!
Kutsu muutosagentti Tiina Turkiaan tiina.turkia@hus.fi järjestämäsi tilaisuuteen tai tapaamiseen.

Ryhdy seurakunnan LAPE-yhdyshenkilöksi ja ilmoittaudu:
Helsinki: paivi.vuorelma-glad@evl.fi
Vantaa: iris.sotamaa@evl.fi