Koulutukset ja tapahtumat

Helsingin hiippakunnan tiedot koulutuskeskuksen sivuilla:

Lisätietoa koulutuskeskuksen hallinnoimista koulutuksista:

Tulossa

Kriisiviestinnän ajankohtaisista aiheista puhumassa YTM Pasi Kivioja Viestintäluotsista, Vantaan seurakuntien viestintäpäällikkö Meri-Anna Hintsala ja Tampereen seurakuntien vs. kehitysjohtaja Jussi Laine. Mukana kommentoimassa myös Kirkon tiedotuskeskuksen tiedotuspäällikkö Eeva-Kaisa Heikura.
Työnohjaus on työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä. Työnohjaaja auttaa tulkitsemaan ja jäsentämään työhön liittyviä kysymyksiä ja kokemuksia.
Hengellisen ohjauksen päivä Turun Kristillisellä opistolla (Lustokatu 7) to 18.5. 2017 klo 10-17 juuri Turun ekumeenisten kirkkopäivien edellä
Täyttä armoa? (9.8.2016)
Espoon ja Helsingin hiippakuntien lapsi- ja perhetyöntekijöiden koulutuspäivä la 21.1. 2017 Seurakuntaopistolla Järvenpäässä
Koulutuspäivässä on ajankohtaista asiaa retriitinohjaamisesta, retriittitoiminnasta seurakunnissa ja niiden kehittämisestä. Erityisenä teemana on retriittien järjestämisen mahdollisuudet ja ulottuvuudet urbaanissa ympäristössä.
Kirkkohallitus, DIAK, Helsingin yliopisto ja Helsingin hiippakunta järjestävät matkan Saksaan reformaation hengessä.