Piispa Teemu Laajasalon avustajatiimiin pastorit Lauri Kemppainen ja Satu Huttunen 

22.11.2017

Lauri Kemppainen
Satu Huttunen

Pastori, TT, Lauri Kemppaisen työalaan kuuluvat teologiset asiat. Pastori, TM Satu Huttusen vastuualueina ovat viestintä sekä piispan ja kapitulin sosiaalisen median kehittäminen. 

Tuomiokapituli on ottanut piispan erityisavustajan tehtävään pastori, TT Lauri Kemppaisen 1.12.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan ja viestinnän asiantuntijan tehtävään pastori, TM Satu Huttusen ajalle 24.3.2018–24.3.2019.

Kemppaisen työalaan kuuluvat teologiset asiat. Huttusen vastuualueina ovat mediayhteydet ja viestintä sekä piispan ja kapitulin sosiaalisen median kehittäminen. 

Lauri Kemppainen (34) on koulutukseltaan teologian tohtori. Hän on viimeksi työskennellyt Oulunkylän seurakunnassa seurakuntapastorina. Kemppainen käsittelee kirjoissaan ja esseissään uskonnonfilosofisia kysymyksiä. Hänet tunnetaan myös rap-artisti Daikinina.

Satu Huttunen (32) on koulutukseltaan teologian maisteri. Hän on Tikkurilan seurakunnan seurakuntapastori. Huttusen työhön on kuulunut kirkollisen someviestinnän kehittämistä. Hän on ollut rakentamassa yritysyhteistyötä ja tehnyt kampanjaviestintää Festarihäät ja Kummipäivä -konseptin parissa. 

Hiippakuntatiedote 18/2017